Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:06 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șeful UDMR Kelemen Hunor îl susține pe Nagy Zsolt „Este nevinovat şi a fost totuşi încarcerat”

ro

18 Apr, 2015 10:12 1772 Marime text
 
Proaspăt validat în funcţia de şef al UDMR Kelemen Hunor a şocat cu discursul său, informează B1 TV. Acesta l-a apărat public pe fostul ministru Nagy Zsolt, condamnat definitiv la patru ani de închisoare. 

În cadrul declaraţiilor făcute în faţa participanţilor la Congres, Kelemen a spus că îl susţine pe Nagy Zsolt şi că speră ca acesta să fie liber cât mai curând. 

Liderul democrat-maghiarilor a avut un mesaj de solidaritate şi pentru fostul deputat Marko Attila care, de când are probleme cu justiţia din România s-a mutat în Ungaria. 

„Nagy Zsolt este nevinovat şi a fost totuşi încarcerat. Trebuie să fim solidari cu el şi să transformăm justiţia într-o instituţie care nu permite astfel de procese inechitabile. Te susţinem Zsolt! Sperăm că vei fi liber în curând ! Dacă nu vom fi capabili să explicăm acest lucru, nu vom fi capabili să luptăm pentru dreptatea noastră, iar această situaţie va conduce la o decepţie uriaşă în rândul alegătorilor căreia îi vom cădea victimă şi noi”, a spus Kelemen Hunor, preşedintele UDMR.

Tot la Congresul UDMR, Hunor a ţinut să transmită un mesaj de solidaritate şi faţă de fostul deputat UDMR Marko Attila care stă în Ungaria de când are probleme cu justiţia din România.

„Să fie clar, credem în continuare în nevinovăţia lui Marko Attila şi suntem întru totul solidari cu el. Marko Attila şi-a desfăşurat activitatea ani la rândul în interesul comunităţii maghiare", a declarat acesta.


Sursa: B1 TV
Sursa foto: psnews.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii