Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:21 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep Eram pregătită pentru un eşec la Madrid

ro

03 May, 2015 21:29 1250 Marime text
 
Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA, a declarat, duminică, după eliminarea din cadrul Turneului Madrid Open, că era pregătită pentru un eşec, ea considerând că este inevitabilă o cădere după o perioadă bună. Sportiva din Constanţa a fost învinsă de Alize Cornet (foto) în primul tur la Madrid.
 
"A fost greu să gestionez situația asta, îmi doream să repet rezultatul de anul trecut, cum am mai spus, dar m-am gândit prea mult la asta și de aceea am fost un pic blocată mental. Probabil că e bine să învăț multe din meciul acesta.
 
Mă așteptam la un asemenea eșec oarecum, am jucat bine o perioadă destul de lungă, e inevitabil să mai ai și o cădere. De obicei, căderile te ajută să mergi și mai sus. Am încercat tot ce am putut azi, am luptat până la sfârșit, dar degeaba, nu am făcut ce trebuia să fac.
 
Pe zgură mă simt bine întotdeauna, m-am antrenat bine zilele trecute, deci nu e o problemă că nu simt jocul. Încerc să o iau de la capăt să fac lucrurile să fie bine să gândesc pozitiv, pentru că am de ce. Le mulțumesc pentru susținere fanilor, dar nu întotdeauna merge cum ne dorim.
 
Sunt destul de bine acum, eram pregătită pentru un eșec, nu vreau să dramatizez, pentru că se întâmplă și la alte jucătoare mai bune decât mine", a spus Simona Halep.

Sursa foto: wtatennis.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii