Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:33 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Episcopul Tulcii a săvârșit Sfânta Liturghie arhierească la hramul Bisericii Cuvioasa Parascheva la Niculițel

ro

15 Oct, 2018 14:30 1790 Marime text
Duminică, 14 octombrie, 2018, la Niculițel, Mihai Nicolae, consilierul președintelui Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, a participat la manifestările prilejuite de hramul Bisericii Cuvioasa Parascheva din localitate.

Potrivit CJ Tulcea, cu acest prilej, Prea Sfinția Sa Visarion, Episcopul Tulcii, a săvârșit Sfânta Liturghie arhierească.

„Sfânta Parascheva grăieşte şi astăzi prin sensibilitatea, gingăşia şi onestitatea sa. Ea ne îndeamnă să fim buni, toleranți cu aproapele nostru, să dăruim, asemenea ei, celor aflați în nevoie tot ceea ce ne stă în putință a dărui. Chiar dacă au trecut mai bine de trei secole de la moartea sa, Sfânta Parascheva continuă să facă minuni, mai ales în comunitățile în care este constant onorată și prăznuită, așa cum se întâmplă la Niculițel. Deci, astăzi, aici, împreună cu domnul primar, Prea Sfințitul Episcop Visarion, preacucernicii părinţi şi cetăţenii prezenţi la slujbă, să ne rugăm ca Sfânta Parascheva să ne ocrotească pe noi toți şi să ne aducă dar de sănătate şi veşti bune.
Este o zi frumoasă și încărcată de lumină spirituală, aşa cum sunt toate zilele pe care le petrec alături de cetățenii noştri dragi, oameni cu suflet curat şi credinţă în Dumnezeu, de aceea vă doresc dumneavoastră, tuturor enoriașilor, multă sănătate, pace sufletească și fie ca toate dorințele și speranțele pe care le aveți în suflet să devină realitate!
Să fiți sănătoși, prosperi și să vă păstrați credința în voi înșivă, în Dumnezeu și în sfânta voastră oblăduitoare, Prea Cuvioasa Parascheva!“, a declarat consilierul Mihai Nicolae.
 

Sursa foto: CJ Tulcea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii