Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:49 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Epilarea a devenit cel mai nou păcat înfăptuit de femeie. De ce NU ar trebui să păcătuim în acest fel...

ro

27 Jul, 2016 00:05 2286 Marime text
Toate femeile visăm să fim "unice". Ne epilăm la timp, punem balsamuri în păr, ne facem pedichiura, manichiura, ne cremuim... Ținem cure chinuitoare, ocolim cu grija cartofii prăjiți, pâinea, dulciurile...
 
Ei bine, un articol publicat pe site-ul Ortodoxia Tinerilor prezintă epilarea trupului ca un păcat, fiind consecinţă a indecenţei. Mai mult, autorul susţine că femeile ar trebui să poarte numai fuste peste genunchi şi bluze cu mâneci lungi. Potrivit site-ului menționat, epilarea trupului reprezintă un păcat, pentru că este o consecinţă a indecenţei. Mai exact, de când oamenii au început să poarte haine tot mai scurte a apărut şi problema îndepărtării părului de pe corp.
 

"De ce se epilează fetele astăzi? Pentru că poartă fuste şi pantaloni scurţi, bluze şi maiouri decoltate care expun foarte multe părţi ale trupului. Dacă ar purta fuste peste genunchi şi bluze mai largi cu mânecile peste cot atunci complexele părului în exces afişat în public ar dispărea", susţine autorul articolului.

 
Se continuă însă, cu accent pe ideea de păcat.
 

"Epilarea intră în sfera păcatelor din cauza importanţei excesive acordată trupului, accentuând şi mai mult cercul acest vicios al indecenţei. V-aţi pus vreodată problema că Dumnezeu a creat femeia în mod special în acest fel, ca apariţia părului pe anumite zone s-o îndemne să şi le acopere, pentru a se feri astfel de indecenţă, de stârnirea poftelor bărbaţilor", conchide autorul.

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii