Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:30 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ar fi furat casa de bani din poşta Medgidia Engin Geambec contestă decizia Tribunalului Constanţa

ro

23 Apr, 2015 14:16 2034 Marime text
Pe rolul Tribunalului Constanţa a fost înregistrat, în data de 21 aprilie, dosarul cu numărul 1617/256/2015, la secţia penală, având ca obiect alte modificări ale pedepsei cu stadiu procesual „contestaţie“.
 
Contestatorul inculpat este Engin Geambec.
 
Primul termen a fost stabilit pentru data de 26 mai.
 
Reamintim faptul că Mert Bechir, Ionuţ Aftanache, Dumitru Silică, Engin Geambec şi Cornel Marian Zamfir, toţi judecaţi în dosarul privind furtul casei de bani din poşta Medgidia, sunt în arest. Decizia este definitivă şi a fost luată de Tribunalul Constanţa în data de 12 martie.
 
Cei cinci sunt acuzaţi că au furat, la data de 31 ianuarie, circa 250.000 de lei. Pentru depistarea inculpaţilor, poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale, cu sprijinul Poliţiei Timiş, al Poliţiei Călăraşi, al Poliţiei Municipiului Medgidia, al Detaşamentului 7 Jandarmi Medgidia, al Serviciului Acţiuni Speciale şi al SIPI Constanţa, sub coordonarea procurorului de caz, au efectuat 18 percheziţii domiciliare.
 
La finele acestora au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor mai multe sume de bani, un autoturism şi aparatură electronică.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii