Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:23 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ENEL retrage azi o linie din funcţiune

ro

14 May, 2012 11:42 1023 Marime text

Astăzi, între 10:00 şi 12:00, se vor realiza o serie de lucrări de mentenanţă ce impun retragerea din exploatare a liniei LEA de 110kV Mircea Vodă - Cernavodă - Ecluza Cernavodă - Tortoman.

Ca urmare a acestei lucrări, consumul staţiilor de transformare Cernavodă şi Ecluza Cernavodă va fi preluat din reţeaua de medie tensiune, din staţiile adiacente.

Gradul de siguranţă în alimentarea cu energie electrică al consumatorilor aferenţi staţiilor de transformare Cernavodă şi Ecluza Cernavodă va scădea.

În eventualitatea apariţiei unor avarii în reţeaua electrică de medie tensiune aferentă acestor staţii, adică a localităţii Cernavodă, posibilităţile de alimentare a consumatorilor sunt limitate, iar în cazul unei avarii, timpul de remediere ar putea ajunge la 30 minute. Echipele Enel Distribuţie Dobrogea, împreună cu echipe ale contractorilor, vor efectua aceste lucrări, în regim de maximă mobilizare, pentru a reduce pe cât posibil efectele scăderii gradului de siguranţă în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor, anunţă Biroul de Presă Enel Romania

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii