Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:25 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ENEL lucrează Până în martie, oricând pot apărea fluctuaţii de tensiune. Vezi zonele afectate

ro

29 Jan, 2013 02:29 1964 Marime text

Comunicat de presă

O amplă lucrare de  modernizare a celulelor de 20V din staţia de transformare Eforie se va desfăşura începând din data de 29 ianuarie 2013, până la jumătatea lunii martie. Consumul liniilor electrice de 20V alimentate din această staţie va fi preluat de alte patru staţii de transfomare: Neptun, Costineşti, Port IV şi Basarabi.

În intervalul precizat, va scădea gradul de siguranţă în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor aferenţi acestor linii.

Localităţile Eforie, Agigea şi Tuzla ar putea fi afectate, în cazul declanşării unor avarii ale reţelei electrice.

Echipele Enel Distribuţie Dobrogea, împreună cu echipe ale contractorilor, vor efectua aceste lucrări în regim de maximă mobilizare, pentru a reduce pe cât posibil efectele scăderii gradului de siguranţă în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor.

În eventualitatea apariţiei unor întreruperi în reţeaua de înaltă şi medie tensiune, acestea vor fi remediate în regim de urgenţă.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Geo Barton 29 Jan, 2013 12:00 Pe astia de la ENEL, chiar nu-i sanctioneaza nimeni,in ROMANIA? Au cumparat pe doi lei,si nu au facut nicio investitie,iar AVAS-ul(alte autoritati competente), nu-i intreaba de sanatate.DE CE?