Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:44 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Enational.ro Presedintele Sindicatului Pro Lex si-a falsificat diploma de facultate!

ro

13 Sep, 2013 07:31 4287 Marime text
 Surpriza de proportii pentru liderul sindicalist Vasile Marica. Cel care s-a trezit din nou cu o belea juridica pe cap, desi era sigur ca scapase de toate anchetele care il vizau. Astfel ca, potrivit enational.ro, presedintele sindicatului „oamenilor legii”, SEDLEX, este cercetat in prezent, dar nu pentru luare de mita, cum este moda printre VIP-urile de la noi, ci pentru o infractiune mai putin obisnuita.
Marica a intrat din nou in vizorul procurorilor
Procurorii au dispus continuarea cercetarilor pentru infractiunea de fals
Si uite cum, desi in trecut obtinuse un NUP salvator, sindicalistul Marica trebuie acum sa dea din nou cu subsemnatul. Pentru ca, prin rezolutia nr. 879/II -2/ 2013, prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti a dispus, in ceea ce il priveste pe acesta, „infirmarea solutiei de neincepere a urmaririi penale pentru infractiunea de instigare la fals material in inscrisuri oficiale”!Inginerie si Management Agroturistic
In urma unei plangeri penale mai vechi in care Vasile Marica era acuzat ca si-ar fi falsificat documentele prin care se prezenta ca fiind absolvent de studii superioare, procurorii care au anchetat initial aceasta speta au dispus neinceperea urmaririi penale in ceea ce il priveste pe acesta. Iata insa ca dosarul ia acum o turnura spectaculoasa, chiar si actele care l-au „scapat” prima oara pe sindicalist fiind acum suspectate ca ar fi fost falsificate de persoane cercetate intr-o alta ancheta. Cert este ca, recent, cazul Marica a fost redeschis, procurorii hotarand sa continue cercetarile pentru a verifica daca, intr-adevar, liderul de sindicat a frecventat sau nu cursurile Facultatii de Inginerie si Management Agroturistic din cadrul Universitatii Bioterra. Si, mai ales, daca a sustinut si absolvit examenul de licenta, in anul 1999.
Mai multe detalii pe enational.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Lincu Vasile 30 Oct, 2013 13:38 Nu este vorba de presedintele sindicatului Pro Lex, Lincu Vasile, ci de presedintele sindicatul SEDLEX, Marica Vasile. Dezvaluirea a fost facuta chiar in conferinta de presa a Sindicatului Pro Lex, de catre un fost vames care sustine ca i-a platit sericiul de eliberare a unei diplome false.