Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:51 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Emoționant. Mobilizare, la Iași, pentru fetița accidentată la Valu. Număr dublu de donatori. Apel făcut de un fost secretar de stat

ro

03 Sep, 2016 06:44 3685 Marime text


Campania de donare de sânge demarată pentru Ștefania, fetița de șase ani grav rănită în accidentul de la Valu lui Traian, a avut succes la Iași, la inițiativa consilierului județean Vasile Șalaru.
 

Fostul secretar de stat din Ministerul Educației și Cercetării le-a cerut ieșenilor să vină în număr cât mai mare la Centrul de Transfuzii și la Spitalul de Copii "Sfânta Maria" pentru a salva viața fetiței, aceasta având nevoie de grupa 0(I), Rh pozitiv.

 
Oamenii s-au mobilizat iar Ștefania a fost salvată, spun colegii noștri de Bună Ziua Iași.

De altfel, numărul celor care s-au prezentat să doneze sânge este dublu față de zilele precedente.

Șalaru a ținut să le mulțumească oamenilor care nu au ramas insensibili la drama prin care trece micuța. De asemenea, consilierul județean îi îndeamnă în continuare pe ieșeni să vină și să doneze sânge pentru a salva și alte vieți.
Alesul CJ a arătat că lipsa acută de sânge din spitale trebuie suplinită de voința oamenilor pentru a-și ajuta semenii aflati în impas.
  
Reamintim că tragicul accident a avut loc pe 30 august, după ce remorca unui tractor s-a desprins prinzând trei copii și pe mama lor într-un gard de beton la Valu lui Traian, fetița având cel mai mult de suferit. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii