Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:47 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Emoţii pentru mii de elevi, prezenți la cea de-a doua probă a Evaluării Naţionale

ro

24 May, 2016 18:22 1069 Marime text
Astăzi, au fost prezenți la cea de-a doua probă din cadrul Evaluării Naţionale de la finalul clasei a VI-a 5.913 elevi constănţeni. A fost susţinută proba la Matematică și științe.
 
De asemenea, copiii de clasa a IV-a vor susține pe 30 mai proba la Limba română, pe 31 mai la Matematică, iar 2 iunie la Limba maternă.
 
Elevii claselor a II-a sunt ultimii care vor susține evaluarea prima fiind programată pentru 6 iunie la proba de Limbă română scris, pe 7 iunie Limbă Română citit, Limba română pentru minoritățile naționale scris/citit pe data de 7 iunie, la Matematică pe 8 iunie, iar la Limba maternă pe 9 iunie scris și 10 iunie citit.
 
Rezultatele obținute la aceste evaluări nu se vor înregistra în catalogul clasei și vor fi valorificate la nivelul unității de învățământ prin elaborarea planurilor individualizate de învățare, consemnarea în portofoliul educațional al elevului, respectiv informarea părinților/ reprezentanților legali ai elevului asupra stadiului formării și dezvoltării competențelor evaluate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii