Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:35 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Emisiunea „Ferma. Un nou început” la final. Cine este Fermierul Anului 2019 și câștigătorul premiului de 50 000 de euro

ro

24 May, 2019 07:42 2053 Marime text
Emisiunea „Ferma. Un nou început” de la ProTv a ajuns la final. Marius Crăciun a fost ales Fermierul Anului 2019 și câștigătorul premiului de 50 000 de euro. 

Marius Crăciun s-a înscris în emisiune unde a declarat că vrea să câştige banii pentru a le oferi celor din familie un trai mai bun.

„Cei dragi lui, la fel ca şi el, s-au confruntat mereu cu probleme financiare, care i-au lăsat multe amintiri amare din copilărie.Sportul însă l-a ajutat pe el să meargă înainte, l-a disciplinat şi l-a educat. Şi tot prin forţă şi rezistenţă fizică şi-a dorit să câştige în Fermă. Marius a absolvit Facultatea de Educație Fizică și Sport, este membru al echipei naționale olimpice la Judo și a reușit să ajungă până în finala show-ului Ninja Warrior România. I se spune "Monkey" ( maimuţa în engleză) pentru abilităţile sale extraordinare de căţărător şi datorită forţei pe care o are în braţe.

Tânărul de 23 de ani, originar din Piteşti, a reuşit să stea cel mai departe de conflicte majore în Fermă. Şi-a văzut de toate sarcinile şi a stat mai mult pe lângă Diana Belbiţă, în aşa fel încât să se glumească pe seama posibilităţii unei idile între cei doi. Tinerii s-au împrietenit mai ales în baza pasiunilor lor comune pentru sporturile de contact. Diana Belbiţă e şi ea fostă practicantă de judo, multiplă campioană de Kempo, campioană la kickboxing și luptătoare profesionistă de MMA.

În Fermă, Marius a fost concurentul care are cea mai grea situaţie financiară. Tânărul a povestit că a avut parte de momente grele în viaţă din cauza problemelor cu banii cu care se confruntă familia sa. Până în prezent, părinţii lui au datorii imense, pe care Marius îşi doreşte să le plătească, pentru a le asigura o existenţă mai liniştită celor care i-au dat viaţă” - se arată în prezentarea concurentului de pe ferma.protv.ro


Sursa foto și text:  ferma.protv.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii