Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:54 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Eminescu Reloaded”, la Costinești

ro

14 Jan, 2016 07:07 1761 Marime text
 
Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” din Costinești, județul Constanța, sărbătorește, mâine, Zilele Școlii, ediția a II-a. Manifestarea va avea loc începând cu ora 10.00 la Școala Primară „Ion Creagă”, Schitu și la ora 11.00 la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Costinești, sub deviza „Eminescu Reloaded”.
 
La această activitatea extrașcolară vor participa elevi și profesori de la șapte școli din județul Constanța. Manifestarea este organizată sub forma unor atelier de improvizație, creație plastică, creație literară la care vor participa elevi de la școlii invitate, dar și elevii Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu” din Costinești. Tema acestei manifestări este opera poetului Mihai Eminescu.
 
Pe lângă aceste ateliere cadrele didactice și elevii Școlii din Costinești vor mai organiza o expoziție de carte cu tema „Opera literară a poetului Mihai Eminescu” și o expoziție tematică intitulată „Medalion literar”, care va conține repede fundamentale ale personalității artistice a poetului Mihai Eminescu.
 
Scopul acestui proiect este limbajul și, în special, a expresivității acestuia prin recitarea poeziilor eminesciene, dar și prin compoziții proprii, stimularea creativității prin transpunerea în desen a operei eminesciene, dezvoltarea sentimentelor de dragoste și prețuire pentru valorile naționale.


 
Sursa foto: cunoastelumea.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii