Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:26 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eliza Samara, finală la dublu fete şi semifinală la simplu, la Campionatul European!

ro

03 Oct, 2015 21:20 1437 Marime text
Cea mai bună jucătoare de tenis de masă din România ultimilor ani, constănţeanca Eliza Samara, are o evoluţie extraordinară la Campionatul European din Rusia, de la Ekaterinburg. După ce a cucerit medalia de argint cu echipa României, eleva constănţeanului Viorel Filimon şi-a asigurat încă două prezenţe pe podium, la dublu fete (unde s-a calificat în finală) şi la simplu (unde va juca semifinala). Constănţeanca va disputa ambele partide mâine.

La dublu, Eliza face pereche cu Georgina Pota, din Ungaria, iar cele două se vor duela pentru titlu cu Melek Hu (Turcia) şi Yanfei Shen (Spania). În semifinale, Samara şi Pota au învins cu 4-2 cuplul Jie Li (Olanda) - Qian Li (Polonia). În sferturi, perechea româno-maghiară trecuse cu 4-3 de Xiaona Shan şi Petrissa Solja (ambele, din Germania).

La simplu, Eliza şi-a asigurat bronzul, prin calificarea în semifinale, învingând-o în sferturi tocmai pe Georgina Pota, scor 4-1! În penultimul act, Eliza se va confrunta cu rusoaica Polina Mihailova. Cealaltă semifinală este Jie Li (Olanda) - Fu Yu (Portugalia).       
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii