Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:30 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elevul care a spart o fiolă de sulf în sala de curs a fost sancţionat

ro

15 Oct, 2014 12:28 1447 Marime text
Elevul din clasa a VII-a, de la Liceul Teoretic „G. Călinescu“, autorul incidentului de luni, 13 octombrie, a fost sancționat cu eliminarea de la cursuri pe o perioada de 3 zile, sancțiunea fiind însoțită de scăderea notei la purtare la 6.

„În ceea ce privește eliminarea de la cursuri pentru 3 zile, aceasta constă în înlocuirea activității obișnuite a elevului, pentru perioada aplicării sancțiuni, cu un alt tip de activitate, desfășurată  în cadrul unității de învățământ, în conformitate cu prevederile Regulamentului intern al unității de învățământ“ a declarat Inspectorul școlar, Cristina Maria Ivan. 

Mai multe echipaje din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa au fost solicitate luni la Liceul Teoretic „G. Călinescu“ . Reprezentanţii ISJ spun că un elev de clasa a VII-a ar fi venit cu o fiolă de sulf la şcoală, iar în pauza de la ora 10.00 a spart-o într-o sală de curs. Astfel, cinci elevi din cadrul Liceului Teoretic „George Călinescu“ au avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate.

Sancțiunea disciplinară a fost aplicată  conform Regulamentului de ordine interioară coroborat cu Regulamentul de organizare și funcționare a unităților din învățământul preuniversitar.



Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii