Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:01 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elevii școlii „Ion Ghica” din comuna Tortoman, județul Constanța, au participat la cross-ul „Copiii spun nu violenței” (galerie foto)

ro

30 Sep, 2017 17:01 2081 Marime text
Astăzi, 30 septembrie 2017, între orele 10.30-11.30, Asociația Youth Vision, alături de Primăria Tortoman, Asociația Community Aid Romania, Școala „Ion Ghica” și partenerii Fundația pentru Dezvoltare Locală și Regională și Biosplant au organizat cross-ul „Copiii spun NU violentei”.

La eveniment au participat aproximativ 100 de elevi din clasele I-VIII din cadrul școlii „Ion Ghica” din comuna Tortoman. Activitatea a fost initiată de Asociația Youth Vision împreună cu Community Aid Romania și Scoala „Ion Ghica”, cu scopul de a informa comunitatea asupra fenomenului de violență împotriva copiilor.

Cross-ul face parte din proiectul „Copiii spun NU violenței”, derulat de Youth Vision în perioada aprilie – decembrie 2017. Pe parcursul acestor luni, elevii școlii „Ion Ghica” au participat la diverse activități de dezvoltare personală.

Proiectul „Copiii spun NU violentei” face parte din campania „It Takes a World to End violence Against Children”, campanie derulata de Fundația World Vision. Acest proiect este finanțat de Fundația World Vision România.



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii