Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:15 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elevii merituoşi premiaţi de PDL Medgidia

ro

30 Jan, 2012 15:20 1144 Marime text
Preşedintele organizaţiei PDL Medgidia, Dumitru Moinescu a acordat premii elitelor medgidiene. Astfel, elevii care au avut cele mai mari medii, au participat şi au obţinut premii la olimpiade sau la diferite competiţii şcolare, au primit din partea organizaţiei PDL Medgidia sume cuprinse între 250 şi 300 de lei. Câte 250 lei au fost acordaţi elevilor din clasele V-VIII în timp ce suma de 300 de lei a revenit fiecărui elev de liceu premiat. Premiile sunt acordate de către conducerea organizaţiei locale a PDL la sfârşitul fiecărui semestru, la propunerea conducerilor şcolilor din Municipiul Medgidia.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ionica 30 Jan, 2012 19:37 Este foarte frumos gestul dlui Moinecu, dumnealui este mereu aproape de copii, elevii si toti ceilalti locuitori ai Medgidiei. Fiul meu a castigat locul 3 pe tara la handbal si a primit premii, echipament si o frumoasa intalnire cu idolul sau dl profesor antrenor Ion Craciun. Speram din tot sufletul sa preluati sefia primariei pt ca din clipa in care ati plecat nu am mai avut nici o echipa sportiva in oras. Noi va sustinem! Multa bafta in campania!
  • .ULEA SPATARU 30 Jan, 2012 19:07 moinescu premiaza elevii medgidiei,iordache premiaza mafiotii medgidiei...MEDGIDIA TREZESTE-TE!