Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:54 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elevii din Techirghiol au învățat modul în care pot proteja mediul marin

ro

05 Oct, 2015 11:41 1476 Marime text
 
Într-o zi dedicată educației, elevi ai claselor primare din cadrul Liceului Teoretic „Emil Racoviță” din Techirghiol au primit vizita reprezentanților Organizației Neguvernamentale Mare Nostrum.
 
Făcând parte din Programul „Monitorizarea delfinilor eșuați”, campania de informare a avut ca scop implicarea profesorilor și elevilor în acțiuni de protejare a mediului marin și a zonei costiere, în special a delfinilor.
 


Elevii claselor a III-a B și a IV-a B, au avut ocazia de a afla informații cu privire la necesitatea protejării biodiversității marine.
 
Discuția a fost centrată pe viața delfinilor, factorii și acțiunile care le pot amenința existența, dar și pe modul în care chiar și cei mai mici cetățeni se pot implica în protejarea și salvarea lor.
 


Participanții la această întâlnire au urmărit filmulețe referitoare la tema dezbătută, au adresat întrebări, și-au exprimat punctul de vedere într-un dialog deschis, care i-a ajutat să înțeleagă rolul și importanța ajutorului fiecăruia în salvarea delfinilor.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii