Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:31 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elevii de la Liceul Ovidius Constanţa, campioni în ştiinţe economice

ro

23 Feb, 2015 15:50 2010 Marime text
În data de 21 februarie s-a desfășurat la Colegiul Economic Buzău ediția a V-a a concursului interjudețean de economie și economie aplicată “Anghel Rugină”, la care au participat, la cele 4 secțiuni, 48 de elevi de la Colegiul Economic gazdă, Colegiul Economic “Ion Ghica” Brăila, Liceul Internațional de Informatică Constanța și Liceul Teoretic “Ovidius” Constanța.
 
„Ovidiștii” au obținut 3 premii I, prin Bălașa Mara (cls. a XII-a B), Alexe Andreea Rebeca (cls. a XI-a B) și Dragomir Anca (cls. a XII-a E). Premiul II a fost obținut de Culețu Marina (cls. a XI-a C), iar elevii Șuțeanu Ariadna (cls. a XI-a C) și Popescu Marian Alexandru (cls. a XI-a A) au obținut premiul III. Mențiuni au obținut Bistrae Maria (cls. a XI-a C), Bolan Laura Georgiana (cls. a XI-a C) și Pavalache Vlad (cls. a XII-a F).
 
Au mai participat Marcu Bogdan și Lascu Cristian (cls. a XI-a E), Leoveanu Irina (cls. a XI-a A), Slabu Illona (cls. a XI-a C), Dospinescu Valentin Mihai (cls. a XI-a G).
 
“Aceste rezultate ale elevilor nu sunt întâmplătoare. Ele sunt rodul muncii intense și pasionate a acestora, unii participanți chiar la ediții consecutive”, a declarat prof. Victor Mihalașcu, coordonatorul elevilor din Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii