Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:44 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elevii constănţeni pot câştiga tabere internaţionale de limba engleză în Anglia

ro

22 Apr, 2015 17:59 1882 Marime text
Peste 3400 elevi s-au înscris în concursul naţional de limba engleză Mirunette Language Competition, având ca mari premii două tabere de două săptămâni în campusurile unor Colegii şi Universităţi renumite din Anglia. Dintre aceştia, 1229 elevi s-au calificat în etapa a II-a a competiţiei - listele cu elevii admişi pot fi verificate pe site-ul organizatorului Mirunette International Education: http://www.mirunette.ro/concurs.

Etapa a II-a a concursului Mirunette Language Competition constă în rezolvarea unui test de limba engleză şi realizarea unui material video de prezentare a unei tabere din Marea Britanie, în viziunea proprie a concurenţilor. Cea mai importanta etapă a concursului Mirunette Language Competition permite elevilor din întreaga ţară să îţi demonstreze cunoştinţele de limba engleză şi să îşi pună în valoare creativitatea. Rezolvarea testului şi materialul video trebuie trimise până în data de 3 mai.

Întrucât primele 2 etape ale competiţiei se desfăşoară online, materialul video are scopul de a evidenţia fluenţa, vocabularul, corectitudinea exprimării în limba engleză, dar şi originalitatea şi coeziunea discursului participanţilor, tehnologia folosită nereprezentând un criteriu de departajare.

Aplicaţiile vor fi analizate de o comisie de profesori de limba engleză şi reprezentanţii Mirunette International Education, urmând ca 20 de elevi din fiecare categorie de vârsta (10-13 ani şi 14-17 ani) să fie selectaţi pentru proba de interviu, ultima etapă a concursului naţional de limba engleză.

Finaliştii concursului Mirunette Language Competition mai pot câştiga numeroase premii: biciclete de la Biciclop, tablete Allview de la IT Galaxy, cărţi de fotografie, aparate foto şi un curs „ghid de fotografie vizuală” de la F64, cărţi de la Editura Humanitas, cărţi în limba engleză de la Librăria Engleză Anthony Frost, abonamente la laser tag de la Stalingrad Laser Tag Arena, bilete la film de la Cinema City, cursuri de IT/Photoshop/Afaceri de la Kidster, jocuri creative de la Mind Blower, stilouri deosebite de la Gifts Boutique, tratamente dentare de la Dent Estet 4 Teens, vouchere pentru cursuri de limba engleză de la Shakespeare School, dar şi alte premii surpriză.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii