Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:45 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elev agresat de pedagogul unui internat. Victima a ajuns la spital. Polițiștii au deschis o anchetă

ro

15 Apr, 2019 17:43 1601 Marime text
Poliţiştii vrânceni au întocmit dosar penal pentru lovire şi alte violenţe după ce un adolescent în vârstă de 17 ani, elev al unui liceu din Focşani, a declarat că ar fi fost lovit de mai multe ori, în noaptea de duminică spre luni, de supraveghetoarea internatului unde acesta locuieşte pe perioada şcolii, potrivit Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea citat de Agerpres.ro

"În timpul nopţii de duminică spre luni, am fost sesizaţi de Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean 'SF. Pantelimon' din Focşani asupra faptului că un tânăr de 17 ani, care stă la un internat din Focşani, ar fi declarat că a fost lovit de o doamnă pedagog, cu un băţ peste braţ. În cauză a fost deschis dosar penal lovire şi alte violenţe", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, agent şef adjunct Paula Enache.


Potrivit reprezentanţilor spitalului judeţean, adolescentul a ajuns la spital puţin după miezul nopţii, fiind diagnosticat cu "traumatism braţ stâng prin agresiune, cu echimoze locale".

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a faptelor şi luarea măsurilor legale care se impun. 

Agerpres.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii