Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:15 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elena Udrea - SRI m-a informat că al doilea om din Ministerul Turismului era bănuit de a lua mită

ro

16 Oct, 2015 23:56 1151 Marime text
Elena Udrea a declarat, în această seară, în cadrul unei emisiuni televizate, că în timpul mandatului de ministru al Turismului a primit note de la SRI, prin care era informată că subordonaţii săi erau bănuţi de luare de mită. Mai mult de atât, Udrea a dezvăluit că era apropiată de șefii Serviciilor Secrete și de cei ai Parchetelor, cu care a luat masa la diferite evenimente.
 
„Am dat afară în momentul în care SRI mi-a trimis note prin care m-a informat că secretarul de stat în Ministerul Turismului, al doilea după mine, şi că un secretar general adjunct sunt susceptibili de a lua mită. I-am dat afară, indiferent care a fost poziţia organizaţiei politice care i-a propus. Nu pot să controlezi un minister de 1.000 de oameni, nu ai cum să controlezi pe cineva care ia şpagă", a declarat Elena Udrea la România TV.
 
Cât priveşte Gala Bute, fostul ministru a precizat că nu a primit niciun fel de comunicare din partea Serviciilor Secrete. „Şefi ai serviciilor şi Parchetului au stat cu mine la masă timp de zece ani şi în timpul Galei Bute şi de atunci încoace. Dacă vreodată ar fi avut vreo informaţie că Elena Udrea ia şpagă aveau varianta să nu stea cu mine la masă, să îi spună lui Traian Băsescu că are în anturaj o persoană coruptă sau că nu este adevarat că Elena Udrea a luat şpagă", a mai precizat Elena Udrea.
 
Sursa foto: antena3.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii