Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:48 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elena Udrea si-a serbat onomastica la un restaurant din Drumul Taberei (video)

ro

22 May, 2010 05:10 2136 Marime text

undrea_elena_petrecere.jpgPetrecere portocalie la un restaurant din Drumul Taberei! Elena Udrea şi-a serbat încă de joi ziua onomastică, alături de mai mulţi pedelişti cu numele Constantin şi Elena, potrivit jurnaliştilor de la Inpolitics. Atmosfera a fost întreţinută de două formaţii de muzică populară.

Petrecerea a avut loc joi seara. Deşi la festin trebuia să participe nume grele din PDL, miniştrii şi-au trimis doar consilierii şi secretarii de stat, potrivit unor surse citate de Inpolitics. Printre cei aproximativ 200 de invitaţi, au fost inspectorul şcolar general din Bucureşti Cristian Alexandrescu, consilierul municipal Roxana Cozma şi Florica Muha, consilier superior al Elenei Udrea.

Ţinuta era obligatorie: tricouri
pe care era imprimată urarea "La mulţi ani Constantin şi Elena".

De la petrecere nu a lipsit nici Elena Udrea. E drept că nu a stat mult, ci doat cât să primescă numeroase buchete de flori şi multe urări de bine

O petrecere nu e petrecere completă fără muzică, aşa că atmosfera de la cheful PDL-ist a fost întreţinută de două formaţii de muzică populară. De asemenea, câţiva peddelişti zeloşi au scandat numele pe ritmurile muzicii populare: "Boc! Boc! Boc!", mai spun ziariştii de la Inpolitics. Nici meniul nu a fost mai prejos. Invitaţii s-au ospătat cu mezeluri, brânzeturi hălci din ceafă de porc şi ciocănele de pui. Nu au lipsit salatele de fiţe şi nici fructele exotice: banane, portocale, mandarine şi kiwi.

Pentru a descuraja presa care se adunase în faţa restaurantului să scrie despre eveniment, consilierul superior al Elenei Udrea, Florica Muha le-a transmis jurnaliştilor că este vorba despre o nuntă.

Sursa: antena3.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii