Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:34 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elena Udrea, sexy pe coperta Tabu

ro

02 Nov, 2011 19:58 1587 Marime text

Elena Udrea, ministrul Turismului, este protagonista unui pictorial incendiar în numărul din noiembrie al revistei Tabu, care va fi lansat mâine. Udrea "interpretează" în pictorial cinci femei puternice şi celebre din istorie: Cleopatra, Eva Peron, Jackie Kennedy, Margaret Thatcher şi Madonna

"În România rămâne de dus până la sfârşit această provocare: să avem o femeie preşedinte sau prim-ministru. Cred că momentan nu e foarte departe, în ciuda unei societăţi încă misogine", spune Elena Udrea, într-un interviu acordat revistei "Tabu".

În numărul din noiembrie al revistei, care va fi lansat mâine, Udrea "interpretează" în pictorial cinci personaje feminine celebre ale istoriei: Cleopatra, Eva Peron, Jackie Kennedy, Margaret Thatcher şi Madonna.

"Ca să fac puţin teasing, alături de interviu, veţi găsi şi un mic pictorial cu mine pozând în cinci dintre cele mai puternice personalităţi feminine din istorie. Pentru că tot se întreabă unele tabloide cum aş arăta brunetă, aveţi ocazia să vedeţi mâine în TABU", scrie Udrea, pe blogul personal.

Dan Silviu Boerescu, directorul editorial al revistei "Tabu", a vorbit pentru realitatea.net despre culisele pictorialului: "Am vrut să facem un număr dedicat femeilor puternice şi am ajuns la concluzia că Elena Udrea întruchipează perfect această ipostază, reuşind totodată să rămână feminină. Este un etalon de frumuseţe şi senzualitate”, a spus pentru realitatea.net Dan Silviu Boerescu, director editorial "Tabu"".

"Ne-am întâlnit de câteva ori cu Elena Udrea, am schimbat câteva mailuri, însă a fost deschisă ideii încă de la început. La şedinţa foto s-a purtat absolut normal, aşa că am scăpat de stereotipurile legate de ea pe care le aveam adânc încrustate în minte", a mai spus Boerescu.

De altfel, în interviul pe care-l veţi putea citi mâine în revista "Tabu", Elena Udrea demontează câteva dintre stereotipurile care îi sunt asociate. „Au fost atâtea dezbateri pe tema pantofilor Elenei Udrea (de parcă celelalte femei din politică s-ar încalţă în opinci, nu tot în pantofi), încât m-am bucurat că, fără să renunţ la această cochetarie, am demonstrat ca poţi munci 14 ore pe zi şi pe tocuri", şi-a exprimat mândria de sine ministrul Turismului.

Ministrul Turismului promovează pictorialul incendiar şi pe Facebook: "Blonde, brunete sau roşcate, femeile capabile, curajoase, ambiţioase şi puternice pot ajunge oriunde-şi doresc. Pot schimba lumea şi foarte multe dintre ele au şi făcut-o. Despre munca depusă la Ministerul Dezvoltării, despre curajul de a fi femeie în politică, despre ambiţia de a le arăta tuturor că şi pe tocuri se poate munci şi puterea de a rezista tuturor atacurilor uneori nedemne ale bărbaţior şi ale presei puteţi citi în interviul acordat revistei TABU. Ca bonus: un pictorial cu mine jucând rolul unora dintre cele mai importante cinci femei care au schimbat lumea aşa cum o ştim noi".

Nu este prima dată când Udrea apare în ipostaze provocatoare pe coperta unei reviste. Ea a mai apărut într-o ipostază sexy pe coperta The One.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii