Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:46 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elena Udrea s-a întâlnit cu Dorin Cocoş şi Alina Bica la Curtea Supremă

ro

04 Aug, 2015 11:33 2080 Marime text
 
Elena Udrea s-a întâlnit, azi, la ICCJ, cu fostul său soţ, Dorin Cocoş. Udrea a mărturisit că i-a urat "La mulţi ani" lui Cocoş, pentru că a fost ziua lui de naştere, şi le-a spus jurnaliştilor că nu ştie dacă acesta divorţează de a două soţie. Udrea s-a întâlnit la Curtea Supremă şi cu Alina Bica.
 
Fostul ministru Elena Udrea s-a prezentat la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, unde a avut loc un nou termen al dosarului "Gala Bute", în care este judecată pentru fapte de corupţie. Potrivit România TV, foştii soţi Elena Udrea şi Dorin Cocoş s-au întâlnit şi s-au pupat în sala de judecată.
 
Întrebată despre oamenii care i-au fost dragi şi pe care i-a întâlnit marţi la ICCJ, Udrea a spus: "Da, din punctul meu de vedere oamenii nu se schimbă. Am aceleaşi sentimente pentru toţi cei care mi-au fost prieteni la un moment dat sau care au făcut parte din viaţa mea. Viaţa e cu bune şi cu rele. Este nu doar aşa cum ne-am dori noi să fie, în viaţă sunt şi lcururi pe care nu le meriţi. Dar asta e, le ducem".
 
Pe de altă parte, Udrea a ţinut să constate că există "un interes uriaş" faţă de ea: "Asta e, e vacanţă parlamentară, şi toată lumea face ce poate. Unii au plecat din ţară, îşi fac vacanţă pe la Miami, în Italia... Eu am fost la Năvodari, dar asta e ... Trebuie să îmi acord şi aceste statut de privilegiată în raport cu dumneavoastră. Adică sunteţi mereu cu ochii pe mine."
 
Totodată, Udrea s-a arătat deranjată că este urmărită mereu de paparazzii, dar şi de faptul că oamenii simpli îi fac fotografii şi apoi le trimit presei.
 
Sursa: rtv.net
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii