Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:34 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elena Udrea rămâne în arest

ro

03 Apr, 2015 08:08 1001 Marime text
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins contestaţia Elenei Udrea faţă de prelungirea măsurii arestului preventiv în dosarul "Gala Bute”, dispusă în 23 martie, astfel încât fostul ministru al Dezvoltării şi Turismului rămâne în arest preventiv până la sfârşitul lunii aprilie, informează b1.ro. Decizia definitivă.
 
În arest preventiv rămân în continuare și fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box Rudel Obreja şi Tudor Breazu, administratorul moşiei de la Nana a Elenei Udrea. Iar fostul consilier al fostului ministru Ştefan Lungu, fostul secretar general în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului Gheorghe Nastasia şi primarului municipiului hunedorean Lupeni, Cornel Resmeriţă vor fi cercetaţi în continuare în arest la domiciliu.
 
Elena Udrea a fost arestată preventiv în dosarul ”Gala Bute” pe data de 25 februarie, fiind acuzată inițial de abuz în serviciu, tentativă la folosirea de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete pentru obținerea pe nedrept de fonduri din bugetul Uniunii Europene, folosire a influenței în scopul obținerii de foloase necuvenite și luare de mită. Ulterior, DNA a pus-o sub acuzare pentru alte trei infracțiuni de luare de mită. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii