Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:16 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elena Udrea îl vrea pe Dacian Cioloș pe postul de premier

ro

04 Nov, 2015 16:49 1872 Marime text
 
Elena Udrea a precizat într-un mesaj publicat pe o rețea de socializare, care ar fi cea mai bună variantă de premier din punctul ei de vedere.
 
Persoana care ar trebui în opinia Elenei Udrea să ocupe postul de premier ar fi fostul comisar european Dacian Cioloș.
 
„Cioloş, cea mai bună variantă ...
Se caută Prim Ministru! Liderii PNL-ului lui Johannis se văd ei în această funcţie, „stradă” care a determinat demisia Cabinetului Ponta vrea altceva decât tot figuri vechi de politicieni compromişi. Aşa că se vehiculează varianta Cioloş, fost ministru al Agriculturii în Guvernul Tăriceanu şi fost Comisar European pentru Agricultură, independent, susţinut de PPE la propunerea lui Traian Băsescu. Buuun!
De ce nu mai este astăzi comisar european din partea României? Pentru că în discuţia în vederea renominalizarii cu Jean Claude Juncker, noul Preşedinte al Comisiei Europene, (din rândul popularilor) având deja din nou sprijinul lui Traian Băsescu, Cioloş a spus că este gata să se înscrie la socialişti, dacă postul agriculturii revenea acestora. Independentul Cioloş era gata să devină socialist doar că să îşi menţină funcţia!
De ce este deci, o varianta potrivită? Pentru că împacă şi capra şi varza. Adică şi nevoia unei figuri mai puţin cunoscute şi cu un aer de profesionist (ceea ce chiar este) şi condiţia să fie totuşi pe placul clasei politice, adică bine cu toată lumea!”, a fost mesajul scris pe Facebok de Elena Udrea. 


Sursa foto: mdrap.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii