Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:41 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elena Udrea cere eliberarea din arestul preventiv

ro

21 Apr, 2015 16:53 1221 Marime text
Procurorii DNA au trimis dosarul „Gala Bute" spre judecare la ICCJ, iar Elena Udrea cere acum eliberarea din arestul preventiv. Într-o nouă postare pe Facebook, fostul ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului spune, prin intermediul echipei de comunicare, că „nu mai există niciun motiv ca Elena Udrea să rămână în arest".

Elena Udrea, trimisă în judecată alături de mai mulţi inculpaţi în dosarul Gala Bute, cere eliberarea din arestul preventiv, apreciind că aceasă măsură nu mai are niciun rost odată cu încheierea anchetei penale.

„Dosarul «Gala Bute» a fost trimis în instanţă. Nu mai există niciun motiv ca Elena Udrea să rămână în arest!!!

La ultima cerere de prelungire a arestării preventive, procurorii au solicitat încă 30 de zile invocând nevoia de a mai administra unele probe, de a face o expertiză şi de a mai audia câţiva martori. Odată cu trimiterea în instanţă a dosarului, faza de urmărire penală s-a încheiat şi arestul preventiv nu mai este necesar, pentru că, evident, Elena Udrea nu mai poate influenţa ancheta penală sau probele deja adunate de procurori.

De aceea, o decizie firească ar fi eliberarea sa la sfârşitul acestei săptămâni, când expiră mandatul de arest preventiv.

Acum că dosarul este trimis în instanţă, toată lumea se va putea convinge de faptul că susţinerile Elenei Udrea şi ale avocaţilor săi au fost reale şi nu există probe împotriva fostului ministru", este mesajul postat pe pagina de Facebook a Elenei Udrea.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii