Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:14 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elena Udrea "Adio constructii pe plaja!". Legea Turismului are aviz favorabil!

ro

13 Nov, 2011 16:16 2489 Marime text
hfgujtyujtyiy.jpgElena Udrea are incredere ca Legea Turismului, initiata de MDRT, va curata plajele romanesti de oamenii de afaceri care speculeaza turismul in numele unor interese imobiliare. Legea a primit aviz favorabil in Camera Deputatilor.

Elena Udrea​ a incheiat pe un ton optimist saptamana de lucru. Ministrul Turismului a anuntat ca Legea Turismului, initiata de MDRT, a primit aviz favorabil in Camera Deputatilor, urmand sa fie votata in plen.

Elena Udrea urmareste ca prin aceasta lege sa "curete" plajele romanesti de oamenii de afaceri care in loc sa atraga turisti se folosesc de hoteluri in numele unor meschine interese imobiliare.

"Comisia de Administratie a Camerei Deputatilor a dat aviz favorabil Legii Turismului pe care a initiat-o MDRT. Urmeaza acum votul plenului. Odata cu aplicarea Legii, adio constructii pe plaja", a scris Elena Udrea pe Facebook.

Totodata, Ministrul Turismului spera ca Legea Turismului sa deschida drumul investitorilor straini, carora are de gand sa le recomande personal intrarea pe piata romaneasca.

"Ma astept la o crestere exponentiala a numarului investitorilor straini in turismul romanesc. Pentru ca vor disparea de pe piata autohtona cei care au cumparat hoteluri pentru a le folosi in speculatii imobiliare si vor ramane doar oamenii interesati cu adevarat de acest domeniu.

Daca ar trebui sa dau un sfat unui om cu lichiditati financiare importante, i-as spune: investeste in turismul romanesc! E o piata care a crescut cu peste 16% in ultimul an".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii