Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:14 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elena Udrea a ieşit de la ÎCCJ "S-a admis cererea. Luni mă voi prezenta în Parlament"

ro

21 Feb, 2015 11:12 1006 Marime text
Elena Udrea a ieşit cu puşin timp în urmă de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ). Deputatul a declarat jurnaliştilor prezenţi, la ieşirea din sediul instanţei de judecată, că s-a admis cererea formulată pentru părăsirea domiciliului în ziua de luni.

Elena Udrea vrea să participe la dezbaterea de luni din plenul Camerei Deputaţilor, care va preceda votul pentru cea de-a patra cerere de arestare formulată de DNA pe numele său, în dosarul "Gala Bute". De aceea a făcut o solicitare de părăsire a domiciliului.

Într-o postare publicată aseară pe contul său de Facebook, Udrea precizează că nu contestă măsura arestării la domiciliu, ci vrea să fie prezentă luni, în Parlament, pentru a-şi susţine cauza în dosarul "Gala Bute", în care DNA a cerut urmărirea penală şi arestarea sa preventivă.

"Precizez, pentru că văd că se face confuzie. Nu am contestat măsura arestării la domiciliu. Avocaţii au solicitat judecătorului de drepturi şi libertăţi de la ÎCCJ să îmi permită să merg luni la Parlament", este mesajul postat de Elena Udrea, pe Facebook.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii