Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:36 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elena Udrea a avut o primă reacție în scandalul privind arestarea fratelui președintelui

ro

21 Jun, 2014 22:16 3102 Marime text
Preşedintele Partidului Mișcarea Populară, Elena Udrea, a avut o primă reacție în urma arestării fratelui președintelui.

„Preşedintele Traian Băsescu a reuşit după 10 ani de mandat să ducă la îndeplinire principalul proiect pe care l-a propus românilor în 2004: independenţa Justiţiei şi un stat de drept funcţional în care instituţiile sunt puternice şi acţionează indiferent de considerente politice. Din păcate, a fost nevoie de cazul fratelui Preşedintelui pentru ca toată lumea să se convingă de acest adevăr”, a afirmat Elena Udrea, scrie știripesurse.ro.

Udrea a vorbit și despre baronii certați cu legea care încearcă să influențeze justiția, mărturisind că „Traian Băsescu rămâne, ca şi până acum, ultimul bastion de independenţă în faţa controlului total pe care Voiculescu şi baronii certaţi cu legea vor să-l exercite asupra României”. „Oamenii politici ar trebui să fie mult mai rezervaţi în a face aprecieri asupra acestui caz, având în vedere că cei mai mulţi dintre cei care vorbesc sunt cunoscuţi ca vehemenţi luptători împotriva justiţiei şi a statului de drept”, a mai afirmat Udrea.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • trompita 26 Jun, 2014 20:19 Astept ziua cand va duceti unde trebuie
  • Jos varanul ! 22 Jun, 2014 07:36 In sfarsit ! Asteptam reactia oficiala a PMP, a Elenei Udrea, dar probabil s-a vrut una " la rece ", cu desfasurarea evenimentelor decantata...fiindca unele luari de pozitie privind cererea de demisie ( ??!!!?? ) a presedintelui Basescu, sunt de-a dreptul hilare si intrec orice imaginatie...nu fac referire la politicienii de stanga, comunistii, ci la cei de dreapta in frunte cu Johannis si Tariceanu...niste oameni care se stiu cu bube-n cap, ar trebui sa taca, sa se ascunda de rusine...Prin pozitia adoptata, Basescu a demonstrat tuturor ca pune mai presus independenta Justitiei romane, decat legaturile de familie : dreptate pana la capat, cu orice risc !!! Tocmai aceasta atutudine a descumpanit pe cei care vor sa puna la index DNA, DIICOT, Parchetul general si sa le foloseasca pentru a-si apara talharii si banditii !!!