Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:58 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elena Udrea a ajuns la Înalta Curte „Sunt deja arestată“

ro

25 Feb, 2015 07:48 990 Marime text
Elena Udrea a ajuns, în această dimineaţă, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, care va judeca cererea DNA de arestare preventivă a acesteia, în dosarul „Gala Bute", ea afirmând că sunt lucruri pe care nu a vrut să le spună în faţa procurorilor, vrând să le spună doar judecătorilor.

Udrea nu a făcut foarte multe declaraţii la intrarea în sediul instanţei supreme, spunându-le jurnaliştilor: „Nu o să vă spun dumneavoastră înainte de a spune instanţei ce am de spus".

Întrebată dacă îşi imagina că va ajunge să aibă astfel de zile, Udrea a spus că „atunci când intri în politică te gândeşti că vei ajunge orice zile".

„Sunt deja arestată", le-a mai spus ea jurnaliştilor, care au întrebat-o dacă îi este teamă că va fi din nou arestată preventiv.

Întrebată, de asemenea, dacă este importantă pentru ea susţinerea fostului preşedinte Traian Băsescu, Elena Udrea a răspuns: „Contează mult că mă susţin foarte mulţi oameni şi contează că mă susţine şi fostul preşedinte".

Ea a mai afirmat că sunt lucruri pe care vrea să le spună doar judecătorilor, nu şi procurorilor.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au trimis, ieri, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie propunerea de arestare preventivă a Elenei Udrea, la scurt timp după ce fostul ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului a fost audiată la DNA şi i-au fost aduse la cunoştinţă acuzaţiile, în dosarul „Gala Bute".


Sursa foto: România TV
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii