Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:57 25 02 2018 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

Elena Băsescu vrea să devină mamă

ro

30 Nov, 2011 01:31 995 Marime text

Fiica cea mică a preşedintelui României, Elena Băsescu, face o confesiune-supriză; într-un an-doi, vrea să aibă un copil, informează RTV, citând site-ul jurnal.md.

Aflată într-o vizită în Republica Moldova, în calitate de europarlamentar, EBA le-a vorbit jurnaliştilor moldoveni despre viaţa politică şi cariera de modelling, dar şi despre planurile de viitor.

"În politică, am fost de mic copil, de prin anii de după revoluţie. De aceea, nu a fost nimic nou, pentru că şedeam de multe ori la partid în aşteptarea tatălui meu şi acolo mă simţeam ca în sânul familiei", a povestit fiica mai mică a preşedintelui român.

Ea a spus că Maria Băsescu, mama, este "stâlpul familiei, o femeie tăcută, dar foarte puternică".

"Nu m-a încurajat niciodată să mă implic în politică. Cel care m-a sprijinit a fost tata. Dacă fetele iau ca modele femei din domeniul cinematografiei sau alte persoane cunoscute, pentru mine, tatăl meu a fost model", s-a destăinuit EBA.

Pe ecranul telefonului Elenei se observă o fotografie în care apare cu tatăl său, consemnează jurnal.md.

EBA a vorbit şi despre perioada modellingului, spunând că a fost o perioadă frumoasă, dar la care a renunţat pentru că îşi dorea să intre în politică.

„Este visul oricărei fete care apare în reviste să arate ca o prinţesă. Pe lângă toate acestea, am fost bine plătită pentru apariţia în reclame sau pe coperta unei reviste. Părinţii mei au spus că atât timp cât nu este indecent şi îmi câştig independenţa financiară nu mi-au cerut să renunţ. Am pus punct acestei meserii cu doi ani înainte de a începe campania electorală", a spus Elena Băsescu.

Fiica cea mică a preşedintelui a mai mărturisit că, acum, la cei 31 de ani, şi-ar dori un copil.

„Ceasul biologic ticăie şi încă nu m-am hotărât, dar cred că într-un an-doi voi dori să am un copil. Viaţa mea personală se derulează între Bruxelles şi Bucureşti. Patru zile sunt plecată, doar sfârşitul de săptămână îl petrec acasă. Dar cred că o pauză de patru zile în timpul săptămânii este binevenită într-o relaţie lungă", s-a confesat Elena Băsescu.

EBA a mai spus că şi acum locuieşte cu părinţii săi şi nu vrea să se mute pentru că îi place în weekend, când se întoarce acasă, să stea dimineaţa cu părinţii.

„Nu este uşor să fii femeie în politică. Să fii tânără şi, pe lângă toate acestea, fiica preşedintelui este şi mai dificil. Botezul meu politic, dacă pot să-i spun aşa, a venit odată cu celebrele . Am devenit ţinta de ironie pentru adversarii politici, dar şi pentru o parte a presei. Am reuşit să demonstrez că este loc şi pentru tinere în viaţa politică. Femeile pot reuşi în politică, dar trebuie să muncească mult mai mult, să fie cu un minut înaintea bărbaţilor", a mai declarat EBA.

„Nu am făcut ceva pentru a demonstra cuiva ceva sau să concurez cu tatăl meu. Vreau doar să nu-l fac de râs, ci să se mândrească cu mine", a conchis fiica cea mică a şefului statului.

Ti-a placut articolul?

Comentarii