Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:34 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elena Basescu a fost ceruta in casatorie de Syda, la Paris

ro

16 Oct, 2009 21:51 1556 Marime text

Fiica cea mică a preşedintelui ar fi acceptat cererea în căsătorie a omului de afaceri Bogdan Ionescu, potrivit unui articol publicat în Click.

EBA a fost cerută de nevastă în mod romantic, sub clar de lună, lângă Turnul Eiffel. Şi ar fi acceptat, după cum arată inelul de logodnă cu diamant pe care îl poartă de câteva zile. Cu doi ani mai mare decât el, Elena (29 de ani) l-a cunoscut pe omul de afaceri Bogdan Ionescu (27 de ani), numit şi Syda, în urmă cu şase luni.

Apropiaţii lor susţin că familia prezidenţială s-ar fi întâlnit în nenumărate rânduri la Paris cu părinţii lui Bogdan Ionescu, de altfel parteneri vechi de afaceri.

EBA s-a despărţit în 2006, după o relaţie de trei ani de jurnalistul monden Radu Prunaru. Capul de afiş l-a ţinut însă povestea sa de iubire cu Andrei Hrebenciuc, fiul liderului PSD, Viorel Hrebenciuc. Povestea a dobândit valenţe de Romeo şi Julieta, în condiţiile în care părinţii acestora, erau duşmani politici.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • surmelis argentina pusa 16 Oct, 2009 20:59 NU-MI PLACE PORECLA DE "SYDA".DA DE GANDIT SI DIFERENTA DE VARSTA. N-AR FI EXCLUS SA FIE UN "ARANJAMENT ORDINAR" AL LIBERALILOR.