Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:19 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Electrica are un nou Consiliu de Administraţie Lângă baroneasa Rothschild se află şi constănţeanul Cristian Buşu

ro

24 Sep, 2014 09:09 2472 Marime text
Acţionarii Electrica s-au întrunit ieri, pentru prima dată după listarea duală a societăţii pe BVB şi LSE, pentru a decide componenţa noului Consiliu de Administraţie.
 
Lista a conţinut 15 nume, dintre care cele mai multe voturi au fost adunate de: Victor Vlad Grigorescu şi Victor Cionga, propuşi de statul român prin Ministerul Economiei – Departamentul pentru Energie, Cristian Buşu, propus de SIF Oltenia, Arielle Malard de Rothschild, propusă de ING Pensii, şi Michael Adriaan Maria Boersma, propus de BERD, scrie Hotnews.ro..

La Adunarea Generală Ordinară (AGOA) au participat, direct sau prin reprezentanţi, acţionari deţinători a peste 70% din capitalul social. Aceştia au ales, prin metoda votului cumulativ, cei 5 membri ai Consiliului de Administraţie (CA) şi au votat contractul de administraţie şi remuneraţia membrilor Consiliului.

Cristian Bușu, propus de către SIF Oltenia SA, a fost numit la data de 16 iunie, de Consiliului de Administraţie al SC Argus SA Constanţa, administrator provizoriu. Cristian Buşu, născut în Constanţa, la 24 februarie 1979 este domicliat în comuna Agigea.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii