Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:59 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ele sunt frumoasele Ministerului de Interne. Din Constanța sunt două alese

ro

02 Mar, 2016 00:52 3160 Marime text
 
Votul nostrul al tuturor a decis: ieri au fost stabilite, în urma aprecierilor, cine sunt femeile din sitemul MAI care vor sta pe coperta paginii de Facebook a Ministerului Afacerilor de Interne până pe 8 martie.

În hora voturilor noastre au intrat, în șase calupuri, zeci de femei din Poliția Româna, Jandarmerie, Poliţia de Frontieră Română, IGSU - Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă, Academia de Poliție A.I.Cuza sau de la alte structuri ale ministerului.
De la Constanța în competiție au intrat Mihaela Pandelea (Inspectoratul Județean de Jandarmi Constanța), Mihaela Ionescu (Inspectoratul pentru Situații de Urgență-Dobrogea), Ionela Bălan (Inspectoratul Județean de Poliție Constanța, Andreea Dragu (Biroul de Poliție Vama Veche) și Hagi Daian (Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea).
Voturile s-au încheiat pe 29 februarie la ora 12.00.
Ieri, administrtorii paginii Facebook.com/ministeruldeinterne au schimpat fotografia de copertă și au venitcu un colaj de fotografii fiindu-le, probabil, foarte greu să departajeze voturile.
Ei bine și în aces colaj sunt și două tinere din Constanța. Prima care apare în filmulețul de prezentare este Mihaela Pandelea (foto stânga jos) cu peste 3,2 mii de like-uri, iar cea de-a doua este Mihaela Ionescu (foto dreapta mijloc), cu peste 2,8 mii de like-uri.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • intai la munca!!!! 02 Mar, 2016 14:54 Intai LA MUNCA, apoi la trimis poze pentru miss. Angajatele astea sa bata straziel oraselor si comunelor lor, sa faca preventie, sa isi toceasca pingelekle discutand cu oamenii, apoi sa intre in concursuri de miss.