Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:27 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elan Schwarzenberg Nu l-am căutat pe preşedintele Băsescu, am fost invitat de gazde

ro

20 Jan, 2014 16:43 1294 Marime text
Omul de afaceri Elan Schwarzenberg a declarat luni pentru HotNews.ro că a fost invitat "de gazde" să participe la o ceremonie în Israel unde preşedintele Traian Băsescu ar fi trebuit să depună o coroană de flori la mormantul preşedintelui fondator al Israelului. Contactat de HotNews.ro printr-un SMS, pe un numar aparţinând omului de afaceri, acesta a raspuns: "Nu l-am căutat! Am fost invitat de gazde pentru ca altfel nu poti intra în acel loc! Si nici n-am alergat să-l vad în alta parte. Regret ca n-am putut rămâne să-l aştept, dar aveam ceva prestabilit".

Reamintim ca Elan Schwarzenberg, cercetat de DNA in dosarul disparitiei lui Codrut Marta, a aparut luni, in jurul pranzului, la mormantul lui Theodor Herzl din Cimitirul Eroilor din Israel, exact in momentul in care presedintele Traian Basescu ar fi trebuit sa depuna o coroana de flori. Fotografiile publicate de i Mediafax il arata pe Elan Schwartzenberg la mormintul fondatorului statului evreu modern. Presedintele Traian Basescu nu a mai venit insa la acest obiectiv la ora anuntata initial in agenda oficiala a vizitei, ci cu cateva zeci de minute mai tarziu.

In programul presedintelui a avut loc o inversare de program, astfel ca Traian Basescu a participat mai intai la ceremonia aprinderii Flacarii Vesnice la Yad Vashem, si abia apoi a depus o coroana de flori la mormantul lui Theodor Herzl.

Reamintim ca Elan Schwarzenberg a controlat televiziunea Realitatea TV in 2011, cind a anuntat preluarea pachetului de actiuni de la copiii lui Sorin Ovidiu Vintu, si a dus-o in scurt timp in insolventa.


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii