Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:08 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elan Schwartzenberg, eliminat complet de la REALITATEA TV

ro

10 Jun, 2013 15:54 1356 Marime text

Societatea E-Boutique Kft, controlată de omul de afaceri Elan Schwartzenberg, a fost eliminată de la masa credala a Realitatea TV se arată într-un comunicat de presă al casei de avocatură Ţâru & Asociaţii, care reprezintă Realitatea Media. În calitate de creditor, firma lui Schwartzenberg înstrăinase mărcile Realitatea fără să aibă aprobarea adunării creditorilor.


Prin această decizie, „toate acţiunile pe care le-a făcut această societate în calitate de creditor sunt nule de drept”, spune avocatul Andrei Ţaru, de la Casa de avocatură Ţaru & Asociaţii. Societatea Bluelink Comunicazione revine astfel la masa credală a societăţii Realitatea Media SA.

„Realitatea Media, prin societatea de avocatură Ţâru şi Asociaţii, aduce la cunoştinţă opiniei publice faptul că E-Boutique Kft, societate care se erija în creditor la masa credală a Realităţii şi care în mod fraudulos a încercat toate tertipurile juridice pentru prejudicierea iremediabilă a societăţii, a fost eliminată de la masă credală. Astfel, Bluelink Comunicazione îşi exprimă ferm poziţia de a reveni la masa credală a Realităţii, considerând că prin neplata preţului cesiunii de către E-Boutique, aceasta îi prejudiciază major interesele, cesiunea acestei creanţe făcându-se pentru a i se proteja practic creanţele şi nicidecum pentru fraudarea debitoarei şi aducerea Realităţii în incapacitate de plată”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii