Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:43 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

El Comandante din Constanţa şi-a deschis porţile pentru o petrecere, deşi nu are autorizaţie de funcţionare

ro

21 Dec, 2015 12:56 2185 Marime text
Deşi încă nu şi-a rezolvat problema cu autorizaţia de funcţionare, clubul El Comandante din Constanţa şi-a deschis porţile pentru o petrecere privată.
 
„Au organizat o petrecere privată, între ei, unde nu a fost public. Deşi nu aveau voie”, a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, Ionuţ Pripişi, şeful Corpului de Control al Primăriei Constanţa. Acesta a precizat că reprezentanţii localului încă nu au autorizaţie de funcţionare. „Au depus un dosar, să vedem dacă îndeplinesc condiţiile de funcţionare”, a spus Ionuţ Pripişi.
 
Reamintim că, după tragedia din clubul Colectiv, El Comandante din Constanţa a postat pe Facebook următorul anunţ: „Grupul El Comandante este alături de familiile şi prietenii victimelor din accidentul care a avut loc la clubul Colectiv. Pentru următoarele 3 zile, toate locaţiile vor fi închise, în semn de solidaritate, urmând ca pe data de 6 noiembrie, vineri, toate profiturile să fie donate în vederea sprijinirii familiilor afectate”. Ulterior, s-au descoperit problemele legate de autorizaţia de funcţionare. 

Sursa foto: Facebook.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii