Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:35 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Editura Trei a primit premiul de excelenţă la Târgului Gaudeamus

ro

23 Nov, 2014 19:28 3739 Marime text
Editura Trei a primit la cea de-a 21-a ediție a Târgului Gaudeamus premiul de excelenţă pentru succesul unei construcții editoriale axate pe psihologie și psihanaliză, extinsă apoi, prin alte titluri și prin afilierea Pandora M, către literatură și către alte domenii, cu vocație generalistă.

Cu lansarea volumlui recompensat cu Premiul Femina în 2009 - Nimeni de Gwenaelle Aubry - şi multe noutăţi editoriale cu reducere de până la 50%, Grupul Editorial Trei s-a aflat şi la această ediţie a Târgului Gaudeamus aproape de cititorii săi. „Viermele de mătase” de Robert Galbraith (pseudonimul lui J.K. Rowling) a fost cel mai căutat roman de la Editura Trei la această ediţie a Târgului Gaudeamus. Următoarele poziţii în clasament au fost ocupate de „Urmărit” de Lee Child, „Un alt fel de fericire” de Mark Levy, „În spatele norilor Anne Holt şi Şocul căderii” de Nathan Filer.

Cele mai vândute cărţi din colecţiile de psihologie au fost: „Arta de a citi gândurile” de Henrik Fexeus, „În căutarea sinelui” de Vasile Dem Zamfirescu, „Un minut la psiholog” de Arnold A. Lazarus & Clifford N. Lazarus, „Şi nu uita să fii fericit” de Christophe Andre şi „Formarea inovatorilor. Cum creşti tinerii care vor schimba lumea de mâine” de Tony Wagner.

Colecţia de cărţi pentru adolescenţi – Young Fiction Connection – s-a bucurat, de asemenea, de atenţia deosebită a publicului. Cel mai vândut roman a fost „Endgame” de James Frey & Nils Johnson-Shelton. „Oraşe de hârtie” de John Green, „În căutarea Sufletului Crăciunului” de R. D. Mottok, „Mincinoşii” de E. Lockhard şi „Sub aceeaşi stea” de John Green au fost şi ele în topul preferinţelor tinerilor cititori.

La cea de 21-a ediţie a Târgul Internaţional Gaudeamus 2014 Grupul Editorial Trei a întregistrat o creştere a vânzărilor cu 20% faţă de ediţia precedentă, se arată în comunicatul editurii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii