Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:43 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Edilul Lia Olguța Vasilescu va candida din nou la Primăria Craiova

ro

06 Apr, 2016 23:18 2049 Marime text
 
Lia Olguța Vasilescu, actualul primar al Craiovei, a declarat în această seară că va candida din nou pentru că este nevinovată.
 
„Voi candida la Primăria Craiovei. Nu am vrut să cad psihic sau să mă apuc să fac denunțuri, pentru că am știut că sunt nevinovată și sper din toată inima ca și instanța finală să decidă acest lucru, așa cum s-a întâmplat astăzi”, a precizat Lia Olguța Vasilescu, la România TV.
 
Aceasta a precizat că este nevoie de oameni care au curaj în România, menționând că „dacă toată lumea se ascunde în munți, nu știu unde ajungem”.
 
Mai mult de atât edilul a ținut să sublinieze faptul că dacă PSD va găsi un alt candidat, intenționează să candideze din postura de independent.
 
„Un prieten mi-a spus ieri, când i-am spus că vreau să candidez la Primăria Craiova chiar și din postura de independent, dacă partidul găsește un alt candidat, că sunt nebună. Probabil. Dar eu cred că trebuie să mai fie și astfel de oameni în România, chiar dacă se spun tot felul de lucruri despre ei”, a mai precizat primarul Craiovei.
 
Vă reaintim că, astăzi Curtea de Apel București a decis să revoce măsura arestului la domiciliu pentru Lia Olguța Vasilescu, în dosarul în care aceasta este acuzată de procurorii DNA de luare de mită.
 
Citește și: Primarul Lia Olguța Vasilescu a scăpat de arestul la domiciliu
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii