Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:16 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Econtext Ce salarii au politiștii șefi din România. Ce loc îi revine Constanței

ro

26 Aug, 2013 19:20 2476 Marime text
Uluitor sau nu, criza nu exista pentru toti romanii, nici macar pentru toti bugetarii. Unora dintre angajatii din sectorul de stat le-au crescut salariile aproape constant, chiar daca ne aflam – inca – in plina criza economica.

Ca de obicei, cei care nu prea au de suferit in vremuri triste sunt angajatii de la varf. Clasa sefilor, cu alte cuvinte! Si exact acest lucru se intampla si in Politia Romana.

Econtext va arata ce salarii au politistii sefi din Romania. Mai precis, ce salarii au sefii inspectoratelor judetene de politie. Cu alte cuvinte, sefii sectiilor de politie din fiecare judet din tara. Sefii politiei din fiecare judet. Si este vorba despre salariul lunar net. Datele provind din declaratiile acestora de avere.

In total, din cele 41 de judete, avem date despre 40 de sefi (in Teleorman nu a ajuns inca legea privind declararea averii). Din cei 40 de sefi de politie ramasi, cel mai mare salariu il incaseaza Radu Sandu Moldovan, seful Inspectoratului Judetean de Politie Harghita.

Citeste mai mult pe Econtext
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • el 27 Aug, 2013 05:57 DA DOMNILOR ZIARIASTI PENTRU CA NICI UN ZIAR NU SCRIE TOTISEFII DIn M.A.I. AU UN SPOR DE 50%IN PLUS LA SALARIU PRIMA DE EXCELENTA SI AU RAMAS K EL DE 5 ANI K SI SALARII DE MERIT CEI CARE AU AVUT AKUM 5 ANI IAU DE ATUNCI MEREU SI NIMENI NU VEDE ! SINDICATUL? TOTI SEFII DE SINDICAT AU SA NU COMENTEZE .... ASA SE INTIMPLA IN M.A.I SI NIMENI NU SE SESIZEAZA ! va rog sa publicati comentariu!