Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:05 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Echipele U10 şi U12 ale AS „Victoria” Cumpăna au participat la „Trofeul Bucovina”

ro

22 Aug, 2016 12:32 2201 Marime text
Echipele Under 10 şi Under 12 ale Asociaţiei Sportive “Victoria” Cumpăna au participat la etapa a cincea a Circuitului National de Minirugby, respectiv “Trofeul Bucovina”. Acesta a avut loc în zilele de 20 şi 21 august, meciurile disputându-se pe Stadionul Tineretului din Gura Humorului.
 
Echipa Under 10 s-a clasat pe locul 3, iar echipa Under 12, pe 2.
 
Deplasarea celor două echipe se desfăşoară în cadrul Proiectului de dezvoltare a rugby-ului în comuna Cumpăna, “Sportul, un mod de viaţă la Cumpăna”. Proiectul se deruleaza în perioada aprilie – decembrie 2016 în două etape, având în vedere participarea echipelor de rugby Under 10 şi Under 12 atât la competiţiile naţionale, cât şi la cele internaţionale. Astfel, o primă etapă s-a finalizat prin participarea la Turneul Internaţional din Franţa, iar cea de-a doua se referă la participarea la Campionatul AMRB U12: 2016 – 2017 şi la Circuitul naţional de mini-rugby.
 
„Acest proiect îşi propune ca rugby-ul din Cumpăna să ajungă, în următorii ani, în sfera înaltei performanţe sportive şi să fie printre primii competitori ai rugby-ului la nivel naţional de juniori”, se arată într-un comunicat remis ZIUA de Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii