Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:50 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Echipa “Minte-mă frumos în Centrul Vechi” vine la Constanța

ro

06 Apr, 2016 09:52 1987 Marime text
 
“Minte-mă frumos în Centrul Vechi”, cea mai recentă comedie românească lansată în cinematografele din România pe 1 aprilie rulează la Constanța, la Cinema City. Pe 6 aprilie, echipa filmului vine la Constanța pentru o întâlnire cu publicul. Astfel, spectatorii care își vor achiziționa bilete pentru proiecția de la ora 19.30 vor avea ocazia de a-i cunoaște pe actorii Marius Damian, Aida Economu (actriță constănțeancă), George Piștereanu, Codin Maticiuc și regizorul Iura Luncașu.

Sinopsis “Minte-mă frumos în Centrul Vechi”

Cinci tineri actori pregătesc un spectacol într-un teatru din Centrul Vechi. Doru, Dora, Lucy, Alecu şi Freddie alcătuiesc un armonios pentagon amoros. Dora şi Lucy sunt îndrăgostite de Doru, dar Doru e îndrăgostit de păcănele. Alecu e îndrăgostit de Dora, dar se mulţumeşte cu Lucy. Lucy se mulţumeşte cu oricine. Oricând, oriunde. Cât despre Freddie… e greu de definit pe cine și ce iubește mai mult.

Un singur lucru e cert: cămătarii nu-l iubesc deloc pe Doru. Cu recuperatorii pe urmele lui, acesta apeleaza la Toni, care nu şi-a pierdut talentul de hacker exersat în „Minte-mă frumos”. Şi cum soția lui, Oana, şi-a pus în minte să-i năşească pe Dora şi Doru, Toni mai loveşte o dată. Cum era de asteptat, cel lovit va fi chiar Toni. Norocul lui că știe să se facă de râs ca nimeni altul.

Și totuși: ce caută Virgil Ianțu si Viorel Lis în toată îmbârligătura asta ? O caută cu lumânarea…

Regizat de Iura Luncașu, filmul reunește nume tinere ale scenei teatrului românesc: Pavel Ulici, Nicoleta Hâncu, Antoaneta Zaharia, Marius Damian, Sorin Miron, Alexandru Unguru, Aida Economu, Diana Roman, dar și nume cunoscute și apreciate din lumea filmului: Coca Bloos, Adriana Trandafir, Emilian Oprea şi George Pişteranu. Alături de ei apar și vedete tv, precum Viorel Lis, Codin Maticiuc şi Virgil Ianţu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii