Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:06 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Echipa de fotbal pe plajă a Penitenciarului Poarta Albă și-a adjudecat „Cupa Jandarmeriei“

ro

12 Sep, 2016 15:54 2660 Marime text
În perioada 7 – 11 septembrie, a avut loc turneul de fotbal pe plajă “Cupa Jandarmeriei”, ediția a VI-a. Competiția a fost organizată de Jandarmeria Română cu sprijinul Asociației Internaționale a Polițiștilor - Secția Română – Regiunea 12 București, sub tutela Federației Române de Fotbal, pe plaja din stațiunea Jupiter.
 
La această competiție sportivă au participat 16 echipe împărțite în două grupe, sistemul de disputare fiind fiecare cu fiecare, iar primele patru clasate având acces mai departe, se arată într-un comunicat.  La finalul turneului, după trei zile de competiție, cupa a ajuns pentru a doua oară (după precedentul din 2014), în vitrina cu trofee a Penitenciarului Poarta Albă (I.P.A. Regiunea 5 Constanța) – locul I. Pe podium au mai urcat echipele Penitenciarului Aiud – locul II și reprezentanții Jandarmeriei Neamț - locul III.
 
Lotul echipei de fotbal pe plajă al Penitenciarului Poarta Albă a fost format din: Viorel Vasile, Alexandru Andrei Stoian, Florentin Caravețeanu, Vasile Mircea Gheorghe, Aurel Dincă, Nelu Brotea, Andrei Tudose, George Mazîlu și Daniel Nicolae Piron.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii