Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:40 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

EBA şi Bogdan au ales numele fetiţei

ro

03 Sep, 2013 12:44 2198 Marime text
Micuţa Elenei s-a născut acum trei zile şi este perfect sănătoasă cu toate că a venit pe lume cu trei săptămâni mai devreme.

Elena Băsescu este în sfârşit mamă! Fiica preşedintelui a postat pe contul personal de Facebook prima declaraţie după naşterea celui mai aşteptat copil din România. Mai mult, Elena a postat şi o fotografie cu soţul ei Bogdan care este cu fetiţa în braţe, iar fericirea din suflet i se citeşte în ochi. Numele fetei l-a ales Elena şi susţine că este un nume cu o semnificaţie foarte puternică pentru familia lor.

Sofia Anais - "Sofia a fost bunica tatălui meu, iar Anais i-a plăcut foarte mult lui Bogdan"

"La un an de la căsătorie, am primit cel mai frumos cadou posibil: o minune de copil pe nume Sofia Anais. Sofia a fost alegerea mea, pentru că pe 17 septembrie se sărbătoreşte Sfânta Sofia si trebuia să nasc în jurul acestei date. Dar este şi un nume cu o semnificaţie foarte puternică pentru familia noastră, Sofia a fost bunica tatălui meu, pe care a iubit-o foarte mult. Iar Anais este un nume care i-a plăcut foarte mult lui Bogdan. Numele de familie al fetiţei noastre dragi va fi Ionescu-Băsescu. Totul s-a petrecut mult mai repede decât ne aşteptam cu toţii, dar îi mulţumesc bunului Dumnezeu că Sofia şi eu suntem bine. Asta şi datorită personalului de la Spitalul Universitar, o echipă medicală cu adevărat profesionistă. Vreau să mulţumesc tuturor celor care mi-au transmis mesaje de încurajare, urări de bine pentru mine şi pentru fetiţă şi mi-au fost alături în aceste momente", a scris Elena Băsescu pe contul de socializare.

Sursa: Spynews.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii