Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:33 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

După Hypogeu, potopul Au fost anulate licitațiile pentru servicii de publicitate și consultanță pentru Muzeul Național de Istorie și Arheologie Constanța și a cetății Hârșova

ro

09 Apr, 2019 18:35 1821 Marime text
Consiliul Judeţean Constanţa a fost nevoit să anuleze licitaţie pentru achiziţionarea de servicii de promovare și publicitate aferente proiectului „Reabilitarea Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța”. Motivul pentru care a fost anulată licitația este că nu a fost depusă nicio ofertă admisibilă.
 
Prin proiectul „Reabilitarea Muzeului de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa", Consiliul Judeţean Constanta urmareşte reabilitarea şi punerea în valoare a obiectivului de patrimoniu Muzeul de lstorie Natională şi Arheologie Constanţa astfel încât la finalul perioadei de implementare rezultatele obţinute să fie relevante pentru atingerea obiectivelor din cadrul mai multor strategii de dezvoltare locale (Strategia Integrată pentru Dezvoltare Urbană a Municipiului Constanța), județene, regionale (Strategia Naţională pentru Dezvohare Regională 2014-2020), sectoriale (Strategia Sectorială în Domeniul Culturii şi Patrimoniului Național 2014-2020.
 
De asemenea, a fost anulată și licitația pentru servicii de consultanță pentru proiectul „Restaurarea, conservarea, amenajarea și valorificarea cultural-turistică a Cetății Hârșova”. Și în acest caz motivul pentru care a fost anulată licitația este că nu a fost depusă nicio ofertă admisibilă.
Reamintim că, proiectul era cofinanţat din fonduri structurale prin Programul Operaţional Regional 2014-2020. Conform contractului de finanţare, perioada de implementare a proiectului este de 80 de luni, respectiv între data de 1.08.2015 şi 31.03.2022, aceasta cuprinzând şi perioada de desfăşurare a activităţilor proiectului înainte de semnarea contractului de finanţare. Valoarea estimată a achiziţiei este de 68.000 de lei fără TVA.
Sursa de finanţare a contractului de servicii: fonduri structurale - Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 5 - Îmbunătăţirea mediului urban şi conservarea, protecţia şi valorificarea durabilă a patrimoniului cultural, Prioritatea de investiţii 5.1. - Conservarea, protejarea, promovarea şi dezvoltarea patrimoniului natural şi cultural.

Citește și: 

Licitaţia anulată. Salvarea Mormântului Hypogeu din Constanţa nu interesează pe nimeni la un an de la alocarea fondurilor pentru reabilitare!


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii