Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:19 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

După Festivalul de Publicitate în Turism, la Eforie începe Târgul de Turism

ro

28 Jun, 2013 14:29 1241 Marime text
Primăria Eforie, în parteneriat cu Primăria Satului Negrea, raionul Hînceşti, Republica Moldova şi ONG-ul EUREKA din Bulgaria organizează în perioada 3-5 iulie, în Eforie Nord şi Eforie Sud - TÂRGUL DE TURISM şi Conferinţa de Lansare a Strategiei din cadrul proiectului european „Tradiţie, Originalitate, Unicitate şi Bogăţie pentru realizarea unei Strategii Inovatoare în vederea dezvoltării turismului în regiunea Mării Negre- TOURIST”.

Evenimentul se adresează agenţiilor de turism, organizaţiilor din turism, facilităţilor de cazare, de distracţie, restaurantelor, instituţiilor şi autorităţilor publice cu competenţe în sectorul turistic.

La Eforie a mai avut loc recent o manifestare dedicată turismului. Este vorba de Festivalul de Publicitate în Turism.

Tot partenerii din cadrul proiectului TOURIST au fost cei care au organizat festivalul, în perioada 21-23 iunie, în Eforie Nord şi în Eforie Sud.

Manifestarea s-a adresat agenţiilor de publicitate, agenţiilor de turism, organizaţiilor din turism, facilităţilor de cazare, de distracţie, restaurantelor, instituţiilor şi autorităţilor publice cu competenţe în sectorul turistic.

În cadrul festivalului a avut loc o expoziţie de modele de broşuri, cataloage de turism şi spoturi de promovare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii