Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:40 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

După 50 de ani! Promoţia 1966 a Şcolii Pedagogice de Învăţători Constanţa va striga din nou catalogul

ro

01 Jun, 2016 18:12 1232 Marime text
După 50 de ani, sâmbăta aceasta, promoţia 1966 a Şcolii Pedagogice de Învăţători Constanţa va striga din nou catalogul! Unii dintre absolvenţi au îmbrăţişat cariera de dascăl şi au călăuzit paşii a sute de elevi, în timp ce alţii au ales alte căi profesionale, au urmat studii universitare, însă niciodată nu au uitat dascălii care i-au îndrumat, dar şi colegii alături de care au petrecut şase ani din viaţă, pe băncile Şcolii Pedagogice de Învăţători, astăzi – Colegiul Naţional Pedagogic “Constantin Brătescu”.

Aşteptata întâlnire va avea loc sâmbătă, începând cu ora 11-00,  în faţa troiţei din curtea unităţii de învăţământ din Constanţa.

“Ne vom aminti cu mult drag de anii petrecuţi împreună, de dascălii care ne-au pregătit şi educat pentru a ne forma în noua şi nobila misiune a vieţii, aceea de dascăli, de modelatori ai caracterelor şi sufletelor tinerei generaţii. Va fi o revedere emoţionantă, mulţi dintre noi nu ne-am văzut de acum 50 de ani, de la absolvire”, spune Ioana Drăgoi, unul dintre organizatorii evenimentului.

 
În cadrul întâlnirii participanţii vor păstra şi un moment de reculegere, în memoria profesorilor şi a foştilor colegi trecuţi la cele veşnice. Ziua de duminică o vor petrece “Pe urmele istoriei Dobrogei”, o excursie în care şi-au propus să bifeze obiective turistice din judeţ. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii