Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:17 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

După 15 octombrie! CFR-iștii ar putea intra în grevă generală

ro

23 Sep, 2015 21:28 1711 Marime text
Sindicaliștii din domeniul feroviar și-au declarat disponibilitatea pentru negocieri în vederea rezolvării revendicărilor pe care le au, în caz contrar, după 15 octombrie CFR-iștii vor intra în grevă generală.
 
„În urma negocierilor pe care le-am avut în seara aceasta (miercuri seară - n.r.) cu reprezentanții Ministerului Transporturilor nu am găsit nicio soluție pozitivă. În continuare avem numai promisiuni că se rezolvă, dar fără soluții. Toată lumea așteaptă. Noi ne menținem punctul de vedere: la 1 octombrie declanșăm procedura de intrare în grevă. Până în 30 (septembrie - n. r.) suntem sub contract, adică sub acord. Nu putem declanșa procedura decât conform Legii conflictelor de muncă, adică după ce ieșim de sub contract, și atunci cu parcurgerea pașilor legali. Probabil că după 15 octombrie se va ajunge la greva propriu-zisă, la greva generală", a declarat, în această seară seară, pentru Agerpres, președintele Federației Mecanicilor de Locomotivă (FML), Iulian Măntescu.
 
Potrivit acestuia, în cursul zilei de joi sindicatele vor avea discuții cu societățile feroviare. De asemenea, greva japoneză va continua, ca semn de protest.

Sursa foto: www.puterea.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii