Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:44 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primul antrenor al lui Răzvan Florea Dumitru Lungu, fost director al Palatului Copiilor din Constanța, a decedat (galerie foto)

ro

23 Oct, 2018 16:59 5125 Marime text
Dumitru Lungu, fost director al Palatului Copiilor, a decedat.

A fost deasemena, profesor de educaţie fizică şi sport, specializarea nataţie. 

"Da, este adevarat, Dumitru Lungu a decedat.  Am vorbit cu fiul dumnealui azi la prânz, și din păcate, e o veste tristă pentru toată lumea. Când am vorbit cu fiul, așteptau să vină Medicina legală să constate decesul. Va fi depus la Biserica Sfântul Dumitru, de pe bulevardul Mamaia. Undeva joi, va fi înmormântarea. Dânsul a fost bolnav în ultima perioadă, și a suferit destul de mult ",  a declarat pentru ZIUA de Constanța Roxana Mitan, directorul Palatului Copiilor Constanța.


Un mesaj de condoleanțe au transmis și Ilie Floroiu, fostul director al CS Farul, colectivul CS Farul si Elena Frîncu, membru al Comitetului Olimpic și Sportiv Român.

"Sportul constănțean este îndoliat din nou. Am aflat cu durere de trecerea în neființă a lui Dumitru Lungu. Regretăm nespus că ne-a părăsit și suntem alături de familia îndoliată. Sincere condolențe!", a declarat fostul mare atlet Ilie Floroiu.


Dumitru Lungu a fost primul antrenor al medaliatului olimpic Răzvan Florea.

"O veste extrem de tristă! Dumnezeu să-l ierte! A fost primul meu antrenor, dar și altor mari sportivi ai Constanței. De la el au plecat mulți. Sunt sigur că de acolo, de Sus, va veghea înotul constănțean și va avea grijă în continuare de el. A fost un antrenor emblematic al Constanței, a descoperit mulți campioni. A avut ochi și a fost profesionist. Sincere condoleanțe familiei îndoliate!", a arătat Răzvan Florea.

A plecat  și Titi Lungu...Profesor antrenor la Palatul Copiilor secția natație...El a fost primul antrenor la medaliatului cu bronz la JO Atena 2004 Răzvan Florea. El, Titi Lungu l-a predat pe Răzvan lui Tavi Tileaga recunoscându-i acestuia valoarea... A plecat răpus de o boală de care nu scapă nimeni..păcat, prea repede și prea tânăr...Sunt alături de soția lui Vichi și fiul lui Răzvan  care i-au fost alături în marea lui suferință.. VEI RAMANE MEREU ÎN INIMILE NOASTRE !", a declarat Elena Frîncu. 

 

După o lungă şi grea suferinţă, s-a stins din viaţă prof. Dumitru Lungu. Fost director al palatuluii Copiilor Constanţa, profesor la catedra de nataţie, avea 67 de ani. Un pios omagiu din partea colegilor şi a sportivilor. Dumnezeu să-l odihnească în pace…, este mesajul postat pe pagina de Facebook „Palatul Copiilor Constanţa - Secţia de ÎNOT“.


Sursa foto: 1  (cu rol ilustrativ) - ZIUA de Constanţa; galerie - Facebook „Palatul Copiilor Constanţa - Secţia de ÎNOT“

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii